>

Online Rezervacije:

Datum dolaska: (DD.MM.GGGG)
Calendar

Nocenja:

Odrasli:


Prikaži više mogucnosti

Boravišna pristojba I osiguranje nisu ukljuceni u cijenu.

Boravišna prostojba: po osobi iznosi 7,00 kn. Za djecu od 12.-18. godina 3,50 kn. Djeca do 12 godina ne placaju boravišnu pristojbu.

Osiguranje: 1,00 kn po osobi na dan.


info@hotel-risnjak.hr
 

 
         

Teambuilding - Program 9.

Rafting na rijeci Kupi

Rafting na rijeci Kupi je dovoljno siguran, ali ujedno postoji nekoliko uzbudljivih brzica koje će nas smočiti, zabaviti i razonoditi. No priroda, kristalno čista voda i šume koje se spuštaju do same rijeke prelijepi su i ostaviti će Vas bez daha. Za Vas smo osigurali rafting čamce u koje stane od 6-10 osoba. Svaki čamac ima svog vodiča koji će Vas sigurno provesti kroz sva uzbuđenja koja su pred Vama. Tijekom ljeta kada je vodostaj manji veliki raft čamci polako prepuštaju svoje mjesto kayacima na napuhavanje. Uzbuđenja koja nam pruža veliki vodostaj rijeke ljeti će zamijeniti kupanje, skakanje i ronjenje u brzacima rijeke. Poneku brzicu ćemo savladati bez čamca samo u sigurnosnom pojasu. A ukoliko želite uzbudljiviji rafting odaberite vrijeme iza velikih kiša kada rijeka nabuja i adrenalina neće nedostajati. Ovaj izlet traje od 1,5 do 2,5 sata i to ovisi o vodostaju.

KAYACI na napuhavanje - rijeka Kupa
Ukoliko želite doživjeti više uzbuđenja i osjetiti divlju vodu, odaberite ova stabilna i lako upravljiva plovila za 2-3 osobe. Vještinu upravljanja uz pomoć vodiča čete vrlo brzo savladati i brzice neće uskoro biti nikakav problem za Vas. Vodič nije sa Vama u čamcu, on Vas prati sa strane i cijelo vrijeme Vam asistira ukoliko je potrebno. Izlet slijedi istu rutu kao i naš rafting izlet.

OBITELJSKI rafting - rijeka Kupa
Povedite i najmlađe na rijeku. Za ovaj izlet koristimo dio rijeke koji je vrlo siguran i miran. Ipak uzbuđenja neće nedostajati. A za najmlađe smo osigurali i opremu koja će im pristajati. Izlet počinje u mjestu Brod na Kupi i završava u mjestu Kupa. Rafting za mlade starta preko tjedna ili vikendom u 15.00 sati.

Kako izgleda jedan rafting izlet?
Iz hotela se kreće prema sportskom centru u Brodu na Kupi. Upoznajemo se sa vodičima uz piće dobrodošlice. Slijedi podjela opreme i presvlačenje u svlačionicama. Transfer do starta izleta traje oko 20 minuta. Kreće se iz mjesta Sedalci. Upute vodiča o ponašanju na rijeci i krećemo. Izlazimo u mjestu Kuželj. Transfer do sportskog centra, gdje se presvlačimo. Povratak u hotel.

Što dobijete: opremu za rafting (neoprensko odijelo, sigurnosni pojas, kaciga, nepropusni šuškavac), čamac prema izboru, osiguranje od nezgode, vodič, lokalni transferi Što morate ponijeti: kupaći kostim, ručnik, rezervnu majicu i tenisice. Ako je najavljeno toplo vrijeme ponesite kremu za sunčanje i kapu.

U cijene je uključena kompletna oprema, licencirani vodici i osiguranje od nezgoda.
Program 1.
Program 2.
Program 3.
Program 4.
Program 5.
Program 6.
Program 7.
Program 8.
Program 9.
Program 10.
Program 11.
Program 12.
Program 13.
Program 14.
Program 15.
Program 16.
Program 17.
Program 18.
Program 19.
Program 20.
Copyright © Kraljević hoteli d.o.o. 2008.