>

Online Rezervacije:

Datum dolaska: (DD.MM.GGGG)
Calendar

Nocenja:

Odrasli:


Prikaži više mogucnosti

Boravišna pristojba I osiguranje nisu ukljuceni u cijenu.

Boravišna prostojba: po osobi iznosi 7,00 kn. Za djecu od 12.-18. godina 3,50 kn. Djeca do 12 godina ne placaju boravišnu pristojbu.

Osiguranje: 1,00 kn po osobi na dan.


info@hotel-risnjak.hr
 

 
         

Teambuilding - Program 17.

Kamačnik

Kamačnik - je svoju sutjesku usjekao u masiv Velike Kapele i ulijeva se u rijeku Dobru rušeći se manjim slapom budući je na ulazu u kanjon pregrađen jazom i ujezeren.

Crkva Sv. Ivana Nepomuka - izgrađena je u pretežno neogotičkim oblicima, te su sva vanjska pročelja bogato raščlanjena lezenama i otvorima. Unutrašnjost svetišta, pokrajnjih kapela i lađe svođeni su neogotičkim svodovima. Crkva posjeduje neolitske olatare.. Osim slika Križnog puta nalaze se i dvije slike koje je darovala Marija Terezija.

Manastir i crkva Sv. Jovana Preteče - Gomirje - najzapadniji pravoslavni Manastir u Europi u čijem sklopu je i crkva Sv. Jovana Preteče nalazi se u Gomirju mjestu nedaleko Vrbovskog (5km). Memorijalni muzej I.G.Kovačića u Lukovdolu.

Rodno mjesto pjesnika I.G.Kovačića i kulturno središte Grada Vrbovskog. Goranova rodna kuća pretvorena je u muzej u čijem sklopu su knjižnica, galerija i memorijalni dio sa stalnim postavom o Goranovom životu i stvaralaštvu. Pored rodne kuće nalazi se amfiteatar sa spomenikom kojeg je izradio Vojin Bakić.

Vodič i ulaznica su uključeni u cijenu.
Program 1.
Program 2.
Program 3.
Program 4.
Program 5.
Program 6.
Program 7.
Program 8.
Program 9.
Program 10.
Program 11.
Program 12.
Program 13.
Program 14.
Program 15.
Program 16.
Program 17.
Program 18.
Program 19.
Program 20.
Program 18.
Program 19.
Program 20.
Copyright © Kraljević hoteli d.o.o. 2008.