>

Online Rezervacije:

Datum dolaska: (DD.MM.GGGG)
Calendar

Nocenja:

Odrasli:


Prikaži više mogucnosti

Boravišna pristojba I osiguranje nisu ukljuceni u cijenu.

Boravišna prostojba: po osobi iznosi 7,00 kn. Za djecu od 12.-18. godina 3,50 kn. Djeca do 12 godina ne placaju boravišnu pristojbu.

Osiguranje: 1,00 kn po osobi na dan.


info@hotel-risnjak.hr
 

 
         

Teambuilding - Program 13.

Sportski vikend

Provedite dva (ili više) dana u prelijepom Gorskom Kotaru. Program koji slijedi je samo naš prijedlog. Ukoliko želite možete ga u suradnji sa nama bez problema mijenjati. Ubaciti neki od naših pješačkih programa (Golubinjak, Risnjak, Bijele stijene) ili biciklističkih izleta. No ljepote Gorskog Kotara u kombinaciji sa uzbudljivim aktivnostima garancija su dobro provedenog vikenda…

Dan 1.
Dolazak u hotel, smještaj u sobe i odlazak prema sportskom centaru u Brodu na Kupi dolazak u sportski centar oko 10.00 sati. Upoznajemo se sa vodičima uz piće dobrodošlice. Odlazak na uzbudljiv i poticajan rafting rijekom Kupom. Nakon izleta vraćamo se u sportski centar. Ručak - rafterski grah. Kratak odmor i priprema za popodnevnu aktivnost - biciklistička tura dolinom Kupe. Povratak u sportski centar i odlazak prema hotelu. U večernjim satima okupiti ćemo se uz logorsku vatru i prepričavati događaje uz ugodnu muziku.

Dan 2.
Nakon doručka okupljamo se u sportskom centru. Odlazimo do Zelenog Vira gdje nas čeka canyoning izlet. Vrlo uzbudljiva i poticajna aktivnost. Nakon avanture i kraćeg odmora predlažemo razgledanje 30 metara visokog vodopada i izvora Zeleni Vir. Povratak u sportski centar gdje nas čeka ručak. Odlazak prema hotelu.

Minimalna grupa: nema, maksimalna 60

Start izleta: 10.00 sati
Što dobijete: opremu za sve izlete, vodiči, osiguranje, potrebni transferi
Što morate ponijeti: laku sportsku odjeću i obuću, kupači kostim, rezervne tenisice. Nazovite nas i zatražite detaljan popis potrebne opreme.

U cijene je uključena kompletna oprema, licencirani vodiči i osiguranje od nezgoda.
Program 1.
Program 2.
Program 3.
Program 4.
Program 5.
Program 6.
Program 7.
Program 8.
Program 9.
Program 10.
Program 11.
Program 12.
Program 13.
Program 14.
Program 15.
Program 16.
Program 17.
Program 18.
Program 19.
Program 20.
Copyright © Kraljević hoteli d.o.o. 2008.