>

Online Rezervacije:

Datum dolaska: (DD.MM.GGGG)
Calendar

Nocenja:

Odrasli:


Prikaži više mogucnosti

Boravišna pristojba I osiguranje nisu ukljuceni u cijenu.

Boravišna prostojba: po osobi iznosi 7,00 kn. Za djecu od 12.-18. godina 3,50 kn. Djeca do 12 godina ne placaju boravišnu pristojbu.

Osiguranje: 1,00 kn po osobi na dan.


info@hotel-risnjak.hr
 

 
         

Teambuilding - Program 11.

Paintball

U ugodnom hladu šume nalazi se naše paintball igralište tik do sportskog centra u mjestu Brod na Kupi. Uz vrhunsko osoblje moći ćete zaigrati neku od ponuđenih igara, iznajmiti najkvalitetniju opremu i uživati u osvježavajućim pićima.

Paintball je poticajna i divlja zabava...
Iako smo spomenuli riječ divlja u samom uvodu našeg teksta, paintball je ujedno i vrlo siguran sport u kojem se moramo brinuti o nekoliko jednostavnih sigurnosnih pravila. Za Vas smo osigurali kvalitetne zaštitne maske i one moraju dok ste u igralištu uvijek biti na licu. S markerima uz pomoć plina ispaljujemo kuglice s bojom. Pogodak će izazvati stanovitu neugodu a možda Vam i ostane masnica. No sve to je ništa u usporedbi s adrenalinom i zabavom koju Vam pruža paintball. Kako bi Vaša odjeća ostala čista na našem igralištu ćete dobiti zaštitna odjela.

Osvoji zastavu je osnovna paintball igra. Cilj je krenuti iz vlastite baze, osvojiti zastavu i prenijeti je u protivničku bazu. Vrijeme je limitirano pa sve morate raditi brzo a ujedno oprezno jer Vas protivnici pokušavaju markirati (pogoditi kuglicom). Ukoliko želite neku drugu igru, konzultirajte se sa našim instruktorima i odaberite onu pravu za Vas.

Od vlastite opreme trebaju Vam tenisice, lagana sportska odjeća u kojoj se osjećate ugodno i neće Vas sputavati u kretanju te kapa sa šiltom. Dokle god Vam je maska na licu, paintball je siguran sport. Dođite i okusite adrenalin koji Vam on pruža.....

Što dobijete: opremu za paintball, 100 kuglica, uporabu terena, zaštitno odijelo
Što morate ponijeti: laku sportsku odjeću i obuču.

U cijene je uključena kompletna oprema, licencirani vodici i osiguranje od nezgoda.
Program 1.
Program 2.
Program 3.
Program 4.
Program 5.
Program 6.
Program 7.
Program 8.
Program 9.
Program 10.
Program 11.
Program 12.
Program 13.
Program 14.
Program 15.
Program 16.
Program 17.
Program 18.
Program 19.
Program 20.
Copyright © Kraljević hoteli d.o.o. 2008.