>

Online Rezervacije:

Datum dolaska: (DD.MM.GGGG)
Calendar

Nocenja:

Odrasli:


Prikaži više mogucnosti

Boravišna pristojba I osiguranje nisu ukljuceni u cijenu.

Boravišna prostojba: po osobi iznosi 7,00 kn. Za djecu od 12.-18. godina 3,50 kn. Djeca do 12 godina ne placaju boravišnu pristojbu.

Osiguranje: 1,00 kn po osobi na dan.


info@hotel-risnjak.hr
 

 
 
 
 
 
 
         

Teambuilding - Program 10.

Canyoning - Vražji prolaz

Canyoning je vrlo atraktivan sport. Put Vas vodi po dnu dubokog kanjona Vražji prolaz. Pješice prolazimo duboka jezerca kristalne vode. Penjemo se uz slapove savladavajući snagu potoka. Okruženi smo totalnom divljinom, već nakon nekoliko minuta osjećati ćemo se kao da je civilizacija stotinama kilometara daleko. Ljepota samog kanjona zaustavlja dah. Put uzvodno završava kod serije od "pet slapova". Kratko ćemo se odmoriti u sjeni ruševina starog mlina i slijedi povratak. Slapovi po kojim smo se penjali postaju zabavni tobogani. Na vrhu sjedamo u vodu, skupljamo laktove i u tren jurimo sa tisućama kapljica kristalno čiste vode. Pred nama su mnogi slapovi i uzbuđenja. Izlet se završava u planinarskom domu uz obaveznu štrudlu od borovica.

Svaki slap ima siguran put okolo tako da se svako može okušati u ovom sportu. Canyoning u Vražjem prolazu nije posebno zahtjevan no od Vas će zahtijevati određeni angažman i spretnost. Ukoliko je visoki vodostaj izlet postaje vrlo zahtjevan!!

Tijekom ljeta postoji mogućnost da potok presuši na nekim dijelovima. Najatraktivniji mjesec za Canyoning je Svibanj.

Izlet traje od 1,5 do 3 sata i to ovisi o vodostaju, veličini grupe i Vašoj spretnosti.

Kako doći do Vražjeg Prolaza. Postoji cesta koja je sama po sebi vrlo uzbudljiva. No mi Vam predlažemo planinske bicikle. Staza nije zahtjevna a Vi ćete provesti jedan cijeli dan u prirodi.

Kako izgleda jedan canyoning izlet
Iz hotela se kreće prema sportskom centru u Brodu na Kupi.. Slijedi upoznavanje sa vodičem uz piće dobrodošlice. Podjela opreme i odlazak do Vražjeg prolaza. Put do istog traje oko 30 minuta. U planinarskom domu se presvlačimo u opremu i krećemo u avanturu.

Start izleta:
   10.00 sati, 15.00 sati
   minimalna grupa 2 osobe, maksimalna 12 (može i više ali grupe od 12 onda kreću svakih 15 minuta)

Što dobijete: opremu za canyoning (neoprensko odijelo, kaciga, nepropusni šuškavac), osiguranje od nezgode, vodič, ulaznica Zeleni Vir, okrjepa

Što morate ponijeti: kupači kostim, ručnik, rezervnu majicu i tenisice.

U cijene je uključena kompletna oprema, licencirani vodici i osiguranje od nezgoda.
Program 1.
Program 2.
Program 3.
Program 4.
Program 5.
Program 6.
Program 7.
Program 8.
Program 9.
Program 10.
Program 11.
Program 12.
Program 13.
Program 14.
Program 15.
Program 16.
Program 17.
Program 18.
Program 19.
Program 20.
Copyright © Kraljević hoteli d.o.o. 2008.