>

Online Rezervacije:

Datum dolaska: (DD.MM.GGGG)
Calendar

Nocenja:

Odrasli:


Prikaži više mogucnosti

Boravišna pristojba I osiguranje nisu ukljuceni u cijenu.

Boravišna prostojba: po osobi iznosi 7,00 kn. Za djecu od 12.-18. godina 3,50 kn. Djeca do 12 godina ne placaju boravišnu pristojbu.

Osiguranje: 1,00 kn po osobi na dan.


info@hotel-risnjak.hr
 

 
         

Teambuilding - Program 1.

Utrka sa timskim zadacima u Park šumi Golubinjak

Sudjelujte u ovom klasičnom teambuilding programu u kojemu se kombiniraju elementi strategije, taktike i timskoga rada. Pronađite pomoću karte zadane lokacije, izvršite na njima timske zadatke i stignite prije ostalih do cilja. Upoznajte neotkrivene prirodne ljepote na lokacijama u prirodi.

Teambuilding - Program 1.Opis programa
Program se odvija u obliku orijentacijske utrke s kotama na kojima se izvršavaju određeni zadaci. Na početku programa timovima se podijele pravila, zadaci i objašnjenja sa pripadajućom mapom terena. Nakon 15 minuta za razradu strategije, daje se znak za početak utrke. U okviru utrke potrebno je obići određene kote te na njima izvršiti zadane zadatke. Za uspješno obavljen zadatak timovi dobivaju bodove. Dodatne bodove timovi ostvaruju prema redoslijedu dolaska na cilj. Vrijeme utrke je ograničeno i svi timovi moraju do isteka vremena stići na cilj. Nakon utrke zbrajaju se osvojeni bodovi, radi se kratak debrifing te proglašava pobjednik.

Izvođenje programa
Sastoji se od: pripreme lokacije na kojoj se izvodi program; pripreme materijala za izvođenje programa (pravila, karte, zadaci); postavljanja kota sa zadacima na lokaciju; izvođenja utrke (suci na startu, cilju i kotama koji prate regularnost utrke te dodjeljuju bodove za izvršene zadatke, fotograf koji fotografira timove pri izvođenju zadataka); zbrajanja rezultata i proglašenja pobjedničkog tima, izrade CD-a sa slikama tijekom izvođenja programa.

   broj sudionika: 15 - 50 osoba (nije potrebna posebna fizička sprema)
   vrijeme trajanja: 2 - 4 sata
   potrebna oprema: odjeća i obuća za prirodu (kabanice u slučaju kiše)
   vremenski uvjeti: program se može izvesti po lijepom ili promjenjivom vremenu
Program 1.
Program 2.
Program 3.
Program 4.
Program 5.
Program 6.
Program 7.
Program 8.
Program 9.
Program 10.
Program 11.
Program 12.
Program 13.
Program 14.
Program 15.
Program 16.
Program 17.
Program 18.
Program 19.
Program 20.
Copyright © Kraljević hoteli d.o.o. 2008.